• -
  • -

icoביו-25: 11 זנים פרוביוטיים למערכת העיכול

פורמולה המשקפת את המיטב, המגוון והעוצמה שיש לתחום הפרוביוטיקה להציע. השילוב היעיל בין זני החיידקים השונים איכותם וכמותם המוגברתמתאים לשמירה על בריאות מערכת העיכול,  וכל זה רק בכמוסה 1 ליום !

מדוע לבחור דווקא בביו-25 מבית סופהרב? 

  • מכיל 11 זני חיידקים פטנטים ואיכותיים במינון מוגבר של 25 מיליארד בכמוסה אחת
  • כל זני החיידקים בפורמולה נחקרו במחקרים קליניים ונמצאו אפקטיביים לטיפול בבעיות שכיחות במערכת העיכול
  • החיידקים בפורמולת ביו-25 בעלי חיות מקסימלית ובעלי יציבות גבוהה ומובטחת למען שגשוגם המרבי במעי!
  • החיידקים עוברים תהליך ייחודי ופטנטי של ציפוי כפול המורכב מחלבון וסיבים תזונתיים המקנה להם עמידות בפני החומציות הגבוהה של הקיבה
  • מינון יומי של כמוסה 1 ביום בלבד המקנה הגנה רחבת היקף

זני החיידקים הפטנטים של ביו-25

  1. ל. אסידופילוס - החיידק הנפוץ ביותר במערכת העיכול. תורם לעיכול ולספיגת רכיבי תזונה מן המזון(1), מפחית תסמינים של עיכול לא תקין כגון: עצירות, גזים ונפיחות בבטן (2), מגביר חיסוניות כנגד זיהומים במערכת העיכול(3), טיפול בשפעת(4) ובחיידק הליקובקטר פילורי (5).
  2. ב. ביפידום  - תורם לחיזוק מערכת החיסון בזמן שפעת(6), מסייע בבעיות במערכת העיכול; מקל על מצבי שלשול (7), מפחית סימפטומים של IBS- מעי רגיז(8) ומטפל בהליקובקטר פילורי (9).
  3. ל.רמנוסוס -מונע שגשוג פתוגניים במעי (10), מפחית תהליכים דלקתיים במעי(11), תורם למניעת זיהומים ופטרת בנרתיק (קנידה) (12). 
  4. ל. לקטיס - מחזק מערכת החיסון, בעיקר בזמן שפעת (14-13).
  5. ל.קאזאי - תורם לפירוק חלבון החלב- קזאין ומכאן שמו(15), מחזק את ההגנה החיסונית של הגוף(16), תורם למניעת שגשוג החיידק הליקובקטר פילורי (H Pylori) (17), מונע תופעות לוואי של שימוש באנטיביוטיקה(18) ומטפל בזיהומים פתוגניים כמו (E Coli (19.
  6. ב. ברווי - מייצר תרכובת שמשמשת כמעין "אנטיביוטיקה טבעית" התורמת לשמירה על מיקרופלורת המעיים(20), מחזק את פעילותה של מערכת החיסון(21), מסייע בתסמונת המעי הרגיז(22) ומטפל בעצירות (23).
  7. ס. תרמופילוס -תורם לעיכול קזאין(24), תורם ליצירת ציטוקינים המסייעים בוויסות פעילות מערכת החיסון(25), אצל תיקונות מקל בשלשול עקב זיהום וירוס הרוטה (26) ובשלשול בעקבות אנטיביוטיקה (27).
  8. ב. לונגום - תומך בזמן של שלשול כרוני, בחילה ומקל על התסמינים (28) ושלשול הנגרם מרוטה וירוס (29) תורם לחיזוק מערכת החיסון –לטיפול בהצטננות (30) ובאלרגיה (31).
  9. ל.פאראקזאי תורם לשמירה ושיקום רקמות המעי(33-32), מייצר כמויות גדולות של חומצה לקטית (34), מפחית תסמינים של תסמונת IBS - נפיחות, גזים, כאבי בטן, עצירות/שלשול (36-35) ומגביר את תגובת מערכת החיסון כנגד גורמים אלרגנים (37).
  10. ל. פלנטרום – קיים לרוב בצמחים, פירות וירקות. חיידק זה חיוני ליצירת מי חמצן, מחמצן חשוב(38), מעלה ספיגת ברזל (39), למניעת הישנות קנדידה בנרתיק (40), לטיפול בסימפטומים במערכת העיכול בעקבות נטילת אנטיביוטיקה(41), מפחית תסמינים של (IBS (42 .
  11. ב. אינפנטיס – קיים בעיקר אצל ילדים, מפחית מצבים דלקתיים(43), מפחית תסמינים של תסמונת המעי הרגיז(44), לטיפול בעצירות וכאבי בטן בילדים (45) ובעל פעילות נוגדת פתוגנים כגון E Coli וסלמונלה(46).

     

*References:
  1. FEMS Microbiology Reviews 87 (1990) 175-188
  2. Nutrition Journal 2014, 13:75
  3. Immunology and Cell Biology (2000) 78, 80–88
  4. Pediatrics 2009;124:e172–e179
  5. World J Microbiol Biotechnol (2014) 30:847–853
  6. Clinical Nutrition (2005) 24, 481–491
  7. Benef Microbes. 2016 Feb 3:1-10
  8. J Gastroenterology Hepatology 29 (2014) 52–59
  9. World J Microbiol Biotechnol (2014) 30:847–853
  10. Clin Res Hepatol Gastroenterol (2015) 39, 237—244
  11. J Gastroenterol Hepatol. 2014 Jan;29(1):52-9
  12. J Perinatol. 2011 Jan;31(1):63-9
  13. Br J Nutr. 2015 Sep 14;114(5):727-33
  14. Clin Immunol. 2013 Dec;149(3):509-18 
  15. Allergy Clin Immunol 1996;98. 216-24
  16. Korean J Food Sci Anim Resour. 2015
  17. J Clin Gastroenterol. 2005 Sep;39(8):692-8
  18. Chin Med J 2013;126 (21): 4154-4161
  19. Res Microbiol. 2005 Mar;156(2):256-62
  20. Support Care Cancer (2010) 18:751–759
  21. J Allergy Clin Immunol. 2006 Mar;117(3):696-702
  22. Rev Esp Enferm Dig. 2013 Jan;105(1):19-36
  23. J Clin Gastroenterol. 2010 Sep;44 Suppl 1:S30
  24. J Agric Food Chem. 2012 Jan 18;60(2):554-65
  25. Clin Exp Immunol. 2011 Jul;165(1):94-103
  26. 1994 Oct 15;344(8929):1046-9
  27. J Pediatr 2006;149:367-72
  28. Benef Microbes. 2016 Feb 3:1-10
  29. Clin Res Hepatol Gastroenterol. 2015 Apr;39(2):237-44
  30. Clinical Nutrition (2005) 24, 481–491
  31. Clin Exp Immunol. 2006 Jul;145(1):130-8.
  32. J Sci Food Agric. 2015 Jul 6
  33. Int J Infect Dis. 2011 Nov;15(11):e787-94
  34. Journal of Biotechnology 216 (2015) 127–128
  35. J Med Food 14 (1/2) 2011, 79–85
  36. J Clin Gastroenterol. 2010 Sep;44 Suppl 1:S35-41
  37. Int J Food Microbiol. 2008 Dec 10;128(2):219-25
  38. J Appl Microbiol. 2006 Oct;101(4):903-12
  39. B J Nutrition (2015), 114, 1195–1202
  40. Eur J Obstet Gynecol Reprod Biol. 2014 Nov;182:136-9
  41. J Clin Gastroenterol 2010;44:106–112
  42. World J Gastroenterol 2012 August 14; 18(30): 4012-4018
  43. WJ G 2014; 20(48): 18316-18329
  44. Neurogastroenterol Motil (2007) 19, 166–172
  45. Nutr J. 2007 Aug 4;6:17.
  46. Asia Pacific J Clin Nutr (2000) 9(2): 130–135

אהבת? שתף עם החברים!

נא השאירו שם וטלפון ונטורופתית ממחלקת ההדרכה המקצועית
שלנו תתקשר אליכם בהקדם
שעות פעילות המחלקה: ימים א' - ה'
בין השעות 17:30 - 8:30 לא כולל חגי ישראל וימי שבתון

נרשמים לניוזלטר סופהרב ומקבלים עדכונים לאורח חיים בריא!

הצטרפו עכשיו