• -
  • -

icoסדרת הפרוביוטיקה המובילה בישראל- תהליך הייצור

מאת: אביבית צפריר נטורופתית צוות סופהרב |

ככל מוצרי חברת סופהרב, גם סדרת הפרוביוטיקה שלנו מיוצרת באיכות הגבוהה ביותר ומחומרי הגלם האיכותיים ביותר.
תהליך הייצור נעשה כולו תחת קורת גג אחת, דבר המאפשר פיקוח קפדני בכל שלבי הייצור והאריזה.

התהליך הייחודי של ייצור החיידקים שלנו:

בסוף תהליך הייצור, החיידקים שלנו עוברים ייבוש בהקפאה Freez Dried (תהליך הליופיליזציה) הגורם להמראה של מים בעזרת חנקן נוזלי. ייבוש בהקפאה לעומת ייבוש בחום מאפשר שמירה על פוטנטיות וחיות החיידקים.

בגמר תהליך הייצור, המוצר הסופי נבדק במפעל סופהרב בנקודות זמן הבאות:

  • זמן 0
  • 6 חודשים
  • 12 חודשים
  • 18 חודשים

הבדיקות הרבות מאפשרות מעקב ופיקוח קפדני על כמות ואיכות החיידקים לאורך זמן.

כל כמוסה מכילה את כמות החיידקים הפרוביוטיים המוצהרת על תווית המוצר, גם בתום חיי המדף ולא רק בתהליך הייצור ההתחלתי.

התחייבות מההתחלה ועד הסוף!

אהבת? שתף עם החברים!

נא השאירו שם וטלפון ונטורופתית ממחלקת ההדרכה המקצועית
שלנו תתקשר אליכם בהקדם
שעות פעילות המחלקה: ימים א' - ה'
בין השעות 17:30 - 8:30 לא כולל חגי ישראל וימי שבתון

נרשמים לניוזלטר סופהרב ומקבלים עדכונים לאורח חיים בריא!

הצטרפו עכשיו